Pork Tenderloin with Cherry Sauce

Pork Tenderloin with Cherry Sauce

3.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • garlic clove
    1
  • shallots in pieces
    30 g
  • water
    225 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • butter, unsalted (from cows' milk)
    15 g
  • salt divided
    ½ tsp
  • black pepper, ground divided
    ¼ tsp
  • cherry jam
    60 g
  • spring carrot peeled, halved lengthwise
    340 g
  • pork tenderloin
    450 g
  • all purpose white flour
    1 tbsp
  • cherry (volitelně) pitted, halved, to garnish
  • parsley, fresh to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17.9 g
Kalorie 1189.9 kJ / 284.4 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 28.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...