
Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (volitelně) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
284.4 kcal /
1189.9 kJ
Protein
17.9 g
Tuk
11.2 g
Sacharidy
28.3 g
Vláknina
3.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Perfect Match
9 recepty/-ů
Kanada
Kanada