
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
nebo 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pork Chops with Orange
2hod. 25min
Beef Stroganoff
1hod.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef goulash with bread dumplings
1hod. 30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chilli con carne
40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min
Beef in Stout
1hod. 40min
Beef Bourguignon
1hod. 30min