Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
nebo 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beef with Mushrooms
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min