Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
nebo 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Beef in Stout
1h 40 min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min