Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 67 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • pork tenderloin cut in slices (1 cm)
    450 g
  • button mushrooms cut in slices
    100 g
  • dry vermouth
    75 g
    75 g Madeira wine
  • milk
    100 g
  • onions cut in halves
    60 g
  • garlic clove (volitelně)
    1
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • hot mustard
    1 tsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • crème fraîche
    2 tbsp
    2 tbsp cream
  • cornflour (starch)
    1 heaped tbsp
  • fresh parsley to garnish
    2 - 3 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 28 g
Kalorie 961 kJ / 230 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...