Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Hollandaisesaus
15min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Choronsaus
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Romige tomatensoep
25min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min