Zařízení & příslušenství
Groene pepersaus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porties
Suroviny
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
2.7 g
Kalorie
688 kJ /
165.6 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauzen
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesaus
15min.
Hollandaisesaus
15min.
Bechamelsaus
15min.
Koken van basmatirijst
35min.
Champignonsaus met room en witte wijn
30min.
Steak Stroganoff
45min.
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min.
Chocolademousse
3hod. 20min.
Hollandaisesaus
15min.
Bearnaisesaus
20min.
Aardappelpuree
45min.