Risotto zafferano e funghi

3.7 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 350 g di funghi champignon freschi a fette
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 596.2 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1738.2 kJ / 415.5 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 66.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...