Pain portugais

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 45min.
18 tranche

Suroviny

  • 550 g d'eau
  • 725 g de farine à pain plus un supplément pour la poussière
  • 1 c. à thé de levure boulangère sèche
    3 ½ c. à thé de levure fraîche, émietté
  • 2 c. à thé de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 260.5 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 609.6 kJ / 145.7 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...