Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
16 morceaux

Suroviny

Pâte
  • 385 g d'eau
  • 625 g de farine tout usage
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 5 c. à thé de levure boulangère sèche
Garniture
  • 85 g d'huile d'olive vierge extra
  • 85 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de flocon de sel de mer
  • 2 brins de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 420 mg
Protein 5 g
Kalorie 866 kJ / 207 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...