Ballons de St-Gall

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 26hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Le levain (jour 1)
  • 100 g d'eau tiède
  • 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
  • 100 g de farine mi-blanche
La pâte et la cuisson au four (jour 2)
  • 500 g de farine mi-blanche etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestreuen
  • 300 g d'eau tiède, et un peu pour badigeonner
  • ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
    ½ sachet de levure boulangère sèche, (env. 3,5 g)
  • 15 g de sel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...