Glace au caramel

Glace au caramel

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 9hod.
6 portions

Suroviny

  • 150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
  • 400 g de lait
  • 80 g de sucre
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 4 jaunes d'œufs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 1498 kJ / 357 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...