Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele

3.8 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 Portionen

Suroviny

Kartoffeln und Blumenkohl
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (2 cm)
    1600 g
  • Blumenkohlröschen (3 cm)
    1300 g
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    250 g
  • griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)
    300 g
  • Eier
    3
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Senf
    10 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Muskatnuss, gemahlen zum Abschmecken

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 388.5 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 1546.5 kJ / 369.6 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 46.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...