Zařízení & příslušenství
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (volitelně) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1074.3 mg
Protein
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Caramel toffees
Žádné hodnocení
Spicy Chicken with Coconut Rice
1hod. 25min.
Mayonnaise
5min.
Guacamole
Žádné hodnocení
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1hod.
Soft Fresh Cheese
15hod. 20min.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min.
Baba ghanoush
1hod.
Korean Fried Chicken
3hod. 10min.
Vegetarian Beehoon
25min.
Homemade Soy Milk
30min.