Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    150 g
  • hard-boiled eggs
    4
  • Serrano ham (volitelně) cut in pieces
    100 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces
    1000 g
  • salt
    1 tsp
  • breadcrumbs white (from the day before)
    150 g
  • sherry vinegar
    30 g
    30 g apple cider vinegar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1074.3 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 1799.2 kJ / 430 kcal
Tuk 30.8 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...