
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g shallots cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kcal / 2387 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 36 g
Alternativní recepty
Baked pâté
3hod.
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2hod. 15min
Tuna stew with potatoes
40min
Asparagus Stem Soup
55min
Rabbit stew
1hod.
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Chicken with almonds and raisins
30min
Lentil and Pancetta Stew
1hod.
Venison and Potato Goulash
50min
Spelt bread
26hod.
Danish Split Pea Soup
1hod.