Zařízení & příslušenství
Rabbit stew (Gibelotte)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
48 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tuk
26 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Peeling Turmeric (Metric)
5 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Gluten-free Breakfast Quiche
2 Std. 30 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Fig and Honey Smoothie
5 Min
Rabbit stew
1 Std.
Bloody Mary Soup
25 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Rye loaf
40 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min