Zařízení & příslušenství
Rabbit stew (Gibelotte)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
48 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tuk
26 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Rolled Shoulder of Lamb
2hod. 30min.
Festive Baguette
3hod. 45min.
Pasta with lentils and sausage
35min.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1hod.
Sautéed turkey strips
15min.
Sous-vide Octopus Salad
8hod.
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1hod. 30min.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min.
Rabbit stew
1hod.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min.
Honey and herb pork loin
4hod. 10min.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1hod.