Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
TM6 TM5 TM31

Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables

4.3 ( 30 hodnocení )

Suroviny

Velouté, chicken and steamed vegetables

  • 80 - 100 g onions cut in halves
  • 1 garlic clove (volitelně)
  • 20 g olive oil
  • 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
  • 600 g water
  • 2 ½ tsp salt
  • 400 g potatoes cut in slices (0.5 cm)
  • 500 g chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    nebo 500 g turkey breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • 2 tbsp soy sauce
  • ½ tsp ground pepper
  • ½ tsp sweet paprika (volitelně)
  • 20 g butter (volitelně)
    nebo 1 tbsp cream (volitelně)

Mustard sauce

  • 50 g cream cheese
    nebo 50 g cream, min. 30% fat
  • 1 tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley leaves only
  • 1 egg yolk (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
417 kcal / 1745 kJ
Protein
37 g
Tuk
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty