Zařízení & příslušenství
Vegetarische Medaillons
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portion
Suroviny
-
Wasser900 g
-
Buchweizenkorn100 g
-
Haferflocken30 g
-
Körner50 g
-
Parmesankäse in Stücke geschnitten50 g
-
Zucchini in Stücke geschnitten (2-3 cm)100 g
-
Zwiebel geviertelt50 g
-
Karotte in Stücke geschnitten (2 cm) (ca. 70 g)1
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum, frisch nur Blätter3
-
Petersilie, frisch nur Blätter2 Zweiglein
-
Paprika, geräuchert, gemahlen (volitelně)½ TL
-
Salz1 - 2 Prisen
-
Semmelbrösel50 g
-
Sonnenblumenöl3 - 4 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 Portion
Sodík
1369 mg
Protein
54 g
Kalorie
6819.9 kJ /
1630 kcal
Tuk
94 g
Vláknina
25 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
157 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wir sind einzigartig großartig
23 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pfannkuchen
1 Std. 15 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Chili con Grünkern
50 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Pizzasauce
35 Min
Spinat-Lasagne
3 Std.
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Linsen-Tomateneintopf
1 Std. 30 Min