Glutenfreies Dattel-Apfel-Walnuss-Teebrot

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 Scheibe

Suroviny

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    60 Gramm
  • Vollkornreis
    240 g
    240 g Risottoreis, alle Sorten
  • Datteln, entsteint
    100 g
  • Apfel ungeschält, entkernt und geviertelt
    140 g
  • glutenfreies Backpulver
    1 ½ TL
  • Natron
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Walnusshälften
    80 g
  • Eier
    4
  • Wasser
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 202 mg
Protein 3 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...