Vegetarian Tacos

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 pieces

Suroviny

  • plum tomatoes firm, that fit whole through feeder (2 tomatoes)
    200 g
  • carrots peeled
    140 g
  • zucchini unpeeled, ends removed
    170 g
  • Pepper Jack cheese cut into pieces that fit through feeder
    115 g
    115 g cheddar cheese, cut into pieces that fit through feeder
  • onions halved
    60 g
  • kidney beans, canned rinsed and drained (9 oz after draining)
    450 g
    450 g canned black beans, rinsed and drained (9 oz after draining)
  • water
    140 g
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ¼ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • tomato purée (concentrate)
    15 g
  • cayenne pepper, ground
    3 pinches
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • pepper, ground
    3 pinches
  • taco shell, hard
    6
  • cayenne pepper, dried, flake (volitelně) to sprinkle
  • cilantro, fresh chopped
    ½ bunch
  • sour cream, any type to serve
    100 g
    100 g crème fraîche, min 30% fat, to serve
  • lime cut into slices or wedges, to serve
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 559.6 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 1111.5 kJ / 265.7 kcal
Tuk 13.1 g
Vláknina 7.4 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...