Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 portions

Suroviny

Fermented red cabbage
  • red cabbage
    300 g
  • salt
    10 g
  • red wine
    200 g
  • sherry vinegar
    100 g
  • sumac
    1 pinch
  • black peppercorns
    2
  • star anise
    ¼ piece
  • clove
    1
  • dried bay leaf
    1
Celeriac purée
  • celeriac peeled, diced
    260 g
  • fresh milk
    130 g
  • double cream (48% fat)
    130 g
  • salt
    5 g
Roasted duck breast
  • water
    3300 g
  • salt
    150 g
  • duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
    2
Finalisation
  • beetroot juice
    70 g
  • cold butter diced, cold
    60 g
  • cornflour (starch)
    10 g
  • water
    10 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 2 portions

Sodík 64751.4 mg
Protein 83.2 g
Kalorie 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Tuk 117.4 g
Vláknina 12.2 g
Nasycený tuk 68.1 g
Sacharidy 79.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...