Zařízení & příslušenství
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 portions
Suroviny
Fermented red cabbage
-
red cabbage300 g
-
salt10 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
fresh milk130 g
-
double cream (48% fat)130 g
-
salt5 g
Roasted duck breast
-
water3300 g
-
salt150 g
-
duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cold butter diced, cold60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
water10 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 2 portions
Sodík
64751.4 mg
Protein
83.2 g
Kalorie
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Tuk
117.4 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
68.1 g
Sacharidy
79.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7hod.
Spiralized Scalloped Potatoes
1hod. 30min.
Orange Creamsicle Whip
10min.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min.
Grated Carrot Salad
10min.
Oxtail stew with butter bean mash
4hod.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Žádné hodnocení
Duchess potatoes
1hod. 10min.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4hod.
Chicken and mushrooms in red wine
45min.
Beetroot Gravadlax
48hod. 20min.