Zařízení & příslušenství
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 portions
Suroviny
Fermented red cabbage
-
red cabbage300 g
-
salt10 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
fresh milk130 g
-
double cream (48% fat)130 g
-
salt5 g
Roasted duck breast
-
water3300 g
-
salt150 g
-
duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cold butter diced, cold60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
water10 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 2 portions
Sodík
64751.4 mg
Protein
83.2 g
Kalorie
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Tuk
117.4 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
68.1 g
Sacharidy
79.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Meatballs in Tomato Sauce
1hod. 10min.
Courgetti with Bolognese Sauce
40min.
Fajita Seasoning
5min.
Soft Fresh Cheese
15hod. 20min.
Leftover Chicken Fajitas
1hod. 20min.
Overnight Oats with Avocado and Kiwi
8hod.
White Long-grain Rice
35min.
Sautéed Red Peppers with Onions
25min.
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min.
Beef Goulash
2hod. 45min.
Flour From Cereal Grains or Pulses
5min.
Ham, Egg and Chips
30min.