Zařízení & příslušenství
Salmon Tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
234.8 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
619.3 kJ /
148 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Tuna Tartare
40 Min
Lemon Risotto
30 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min