Saumon sous vide au citron et aux herbes

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions

Suroviny

  • 2 filet de saumon frais avec peau, désossés (environ 140 g chacun)
  • 1 c. à soupe de sel de mer
  • 2 brins de persil frais
  • 2 brins d'aneth frais
    2 brins de thym frais
  • 6 morceaux de zeste de citron
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 1785 g d'eau Le niveau de remplissage doit être suffisant pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal).
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • de persil frais pour garnir
  • d'aneth frais pour garnir

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 3092.7 mg
Protein 80.9 g
Kalorie 3960 kJ / 946.5 kcal
Tuk 66.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 1.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...