Zařízení & příslušenství
Hakka Yong Tau Foo Soup
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic peeled3 cloves
-
shallots peeled5 pieces
-
salted fish50 g
-
mackerel fish fillets cut in pieces200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder1 ½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
500 g chicken mincemince pork500 g
-
medium egg1
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder¼ tsp
-
water1500 g
-
anchovies (ikan bilis)50 g
-
soy beans150 g
-
salt to taste
-
capsicum quartered, seeds removed1 piece
-
firm bean curd halved1 piece
-
fresh red chilli seeds removed, halved1 piece
-
fresh green chilli seeds removed, halved1 piece
-
eggplant cut in 5 pieces1 piece
-
ladies' fingers5 pieces
-
spring onion chopped, to garnish2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1772.5 mg
Protein
53.1 g
Kalorie
2069 kJ /
494.5 kcal
Tuk
20.9 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hainanese Chicken Rice
4hod. 5min.
Oil Free Braised Chicken Wings
50min.
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min.
Ginger Fried Rice
15min.
Fried Chives Pockets
45min.
Cantonese Steamed Fish
40min.
Vegetarian Beehoon
25min.
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min.
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min.
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Žádné hodnocení
Char Kway Teow
25min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.