![Steamed Pork Patty with Salted Egg Steamed Pork Patty with Salted Egg](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BC3D492-2408-48EA-8E04-A475B5A95364/Derivates/4032b181-b587-4cba-9866-0cd3ee962d14.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g lean pork fillets, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 120 g pork fat, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 80 g pickled cucumber, cut in pieces
- ¼ tsp homemade chicken stock powder
- 5 tbsp ice water
- 1 tbsp oyster sauce
- ¾ tsp tapioca starch
- sesame oil, for greasing
- 1 pinch white pepper powder
- 2 salted egg yolks
- 800 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1707.1 kJ / 408 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Braised pork belly
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tomato-egg soup
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min