Kompatibilní verze
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
nebo mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Summer seafood soup
45 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Žádné hodnocení
Kimchi stew
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min