Kompatibilní verze
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
nebo mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Lemon Chicken
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Tomato-egg soup
20 min