Zařízení & příslušenství
番茄酱炖牛肉丸
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
肉丸
-
面包 切小块40 克
-
牛奶80 克
-
新鲜意大利芹 取叶6 - 12 枝
-
蒜头 可省略1 瓣
-
牛肉肉糜400 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐3 克
-
黑胡椒粉1 小撮
番茄酱
-
油20 克
-
蒜头1 瓣
-
洋葱 切小块200 克
-
油 防粘用
-
罐头番茄碎600 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1323.3 mg
Protein
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína