Zařízení & příslušenství
香辣蟹
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
青蟹 洗净去腮,切小块500 克
-
淀粉1 汤匙
-
葱 切段2 支
-
姜1 片
-
蒜头3 瓣
-
干辣椒2 支
-
红葱头3 个
-
蒜蓉辣椒酱50 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
料酒1 汤匙
-
糖10 克
-
芹菜 切段40 克
-
新鲜香菜适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
41.7 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tuk
15.8 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína