Tarte fine au brie, compotée d’oignons aux myrtilles et romarin

4.6 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions

Suroviny

  • 1 pâte feuilletée maison
  • 2 oignons rouges coupés en deux
  • 15 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de miel (volitelně) et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de feuilles de romarin frais et un peu pour la finition
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g de myrtilles fraîches ou surgelées
  • 150 g de brie coupé en tranches
  • 5 - 10 cerneaux de noix

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1009.2 mg
Protein 25.3 g
Kalorie 4078.5 kJ / 974.8 kcal
Tuk 74.8 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 35 g
Sacharidy 68.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...