Aubergines farcies à l'agneau

Aubergines farcies à l'agneau

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 2 oignons en quartiers
  • 500 g de viande d'agneau en morceaux (épaule, gigot)
  • ½ bouquet de persil frais, équeuté
  • 1 c. à soupe de cumin en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 aubergines de belle taille
  • 1 tomate en dés
  • 4 c. à soupe de pignons de pin
  • 100 g de feta émiettée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 330.6 mg
Protein 33.3 g
Kalorie 3009.6 kJ / 719.3 kcal
Tuk 46.4 g
Vláknina 19.9 g
Nasycený tuk 16.7 g
Sacharidy 49.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...