Risottata Mafaldine avec sauce crémeuse aux champignons et à la tomate

4.8 45 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan coupé en cubes (2 cm)
  • 150 g de lardons en cubes
  • 100 g de champignons frais en tranches
  • 350 g de tomates en boîte
  • 200 g de crème, tout type
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de piment en poudre rouge séché
  • 300 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches typ Mafaldine
  • 5 feuilles de basilic frais déchirées en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 861.9 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 1505.2 kJ / 359.8 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...