Zařízení & příslušenství
清炖狮子头
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
6 人份
Suroviny
-
水1150 克
-
花雕酒20 克
-
葱 切段1 根
-
姜15 克
-
新鲜荸荠 去皮100 克
-
猪肉肉糜250 克
-
淀粉 玉米淀粉25 克
-
盐10 克
-
细砂糖1 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
枸杞6 颗
-
菜心 一切二2 - 3 颗
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
714.1 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
590.4 kJ /
141.1 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选2025
10 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
肉炒黑木耳白菜
30min.
小鸡炖蘑菇
40min.
红烧猪蹄
2hod. 10min.
皮冻
13hod. 30min.
肉炒蒜薹
25min.
肉烧豆角
45min.
杭椒炒猪肝
20min.
排骨炖土豆
55min.
番茄肉片
30min.
葱爆羊肉
25min.
土豆炖牛肉
1hod. 35min.
蒜泥白肉
1hod.