Zařízení & příslušenství
白卤牛腱
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
牛腱肉600 克
-
香叶2 片
-
八角2 颗
-
陈皮2 片
-
花椒 (约1汤匙)5 克
-
姜20 克
-
料酒50 克
-
盐 (约4茶匙)20 克
-
水1200 克
-
京葱 切段50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2387.8 mg
Protein
28.1 g
Kalorie
680.3 kJ /
162.8 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína