白卤牛腱
TM6 TM5

白卤牛腱

4.5 (25 hodnocení)

Suroviny

  • 600 克 牛腱肉
  • 2 片 香叶
  • 2 颗 八角
  • 2 片 陈皮
  • 5 克 花椒 (约1汤匙)
  • 20 克 姜
  • 50 克 京葱 ,切段
  • 50 克 料酒
  • 20 克 盐 (约4茶匙)
  • 1200 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
680.3 kJ / 162.8 kcal
Protein
28.1 g
Sacharidy
6.3 g
Tuk
1.8 g
Nasycený tuk
0.8 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
2387.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty