白卤牛腱

白卤牛腱

4.5 26 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 牛腱肉
    600 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    2 颗
  • 陈皮
    2 片
  • 花椒 (约1汤匙)
    5 克
  • 20 克
  • 料酒
    50 克
  • (约4茶匙)
    20 克
  • 1200 克
  • 京葱 切段
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2387.8 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 680.3 kJ / 162.8 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...