Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Sesam
- 300 g Dinkel
- 130 g Roggen
- 70 g Gerste
- 1 Pck. Trockenhefe
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 1 Pck. Sauerteig-Extrakt (75 g)
- 420 g Wasser, lauwarm
- 10 g Meersalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 421 kJ / 100 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Roggenmischbrot
1h 15min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Körnerbrot
1h 40min
Dunkles Landbrot
3h
Vollwertbrot
2 godz. 20 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min