
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Sesam
- 300 g Dinkel
- 130 g Roggen
- 70 g Gerste
- 1 Pck. Trockenhefe
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 1 Pck. Sauerteig-Extrakt (75 g)
- 420 g Wasser lauwarm
- 10 g Meersalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 100 kcal / 421 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Vollwertbrot
2hod. 20min
Körnerbrot
1hod. 40min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min