Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Sesam
- 300 g Dinkel
- 130 g Roggen
- 70 g Gerste
- 1 Pck. Trockenhefe
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 1 Pck. Sauerteig-Extrakt (75 g)
- 420 g Wasser, lauwarm
- 10 g Meersalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 421 kJ / 100 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dunkles Landbrot
3u.
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Körnerbrot
1h 40min
Vollwertbrot
2h 20 min