
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan in Stücken
- 450 g Dinkelkörner
- 1 Zwiebel halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Kräuter der Provence
- 100 g Haferflocken kernig
- 1 EL Zuckerrübensirup
- 300 g Naturjoghurt
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 127 kcal / 530 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Dinkelbrot
1hod. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Leinsamenbrot
1hod. 30min
Sesambrot
2hod.
Kürbiskernbrot
3hod. 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Vollwertbrot
2hod. 20min