Zařízení & příslušenství
Dinkel-Hafer-Brot
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Dinkelkörner450 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 ½ TL
-
Paprika rosenscharf1 Msp.
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Haferflocken kernig100 g
-
Zuckerrübensirup1 EL
-
Naturjoghurt300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
6 g
Kalorie
530 kJ /
127 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Sesambrot
2hod.
Kürbiskernbrot
3hod. 30min.
Sonnenblumenbrot
1hod. 20min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Dinkelbrot
1hod. 30min.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min.