Caldero del Mar Menor

4.7 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 raciones

Suroviny

  • 7 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de tomate triturado
  • 500 g de morralla (pescado de roca), en trozos
  • 1300 g de agua
  • 300 g de arroz bomba
  • 1 - 2 cucharaditas de sal (y algo más para la dorada)
  • 1 dorada o lecha, mújol o magre, de aprox. 600 g (limpia y sin cabeza)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1523.5 mg
Protein 191.5 g
Kalorie 7901 kJ / 1888 kcal
Tuk 85.6 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sacharidy 61.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...