Zařízení & příslušenství
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Příprava 30min.
Celkový 30hod.
4 portie
Suroviny
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2260.5 mg
Protein
39.1 g
Kalorie
3882.3 kJ /
928 kcal
Tuk
33.5 g
Vláknina
15.4 g
Nasycený tuk
33.5 g
Sacharidy
126.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza 2.0
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min