Zařízení & příslušenství
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 stuk
Suroviny
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
2362.9 mg
Protein
56.7 g
Kalorie
5271.5 kJ /
1260 kcal
Tuk
55.9 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
19.9 g
Sacharidy
141.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza 2.0
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kimchi
Žádné hodnocení
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min.
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Bernse Aardappelrösti met Spek
Žádné hodnocení
Hartenbroodjes
1hod.
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Žádné hodnocení
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3hod. 30min.
Batbout met kaas
30min.
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Žádné hodnocení
Muntthee
25min.
Harira
7hod.