Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade

Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade

4.3 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portie

Suroviny

Gebak
  • volkoren tarwebloem plus extra voor afstoffen
    190 gram
  • boter koud, in blokjes gesneden
    115 g
  • tijm blad, vers
    1 tl
  • zeezout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ tl
  • water ijskoud
    50 g
Vulling
  • pompoen geschild, in blokjes gesneden (2 cm)
    600 g
    butternut pompoen, geschild, in blokjes gesneden (2 cm)
  • kokend water
    500 g
  • olijfolie plus extra voor borstelen
    1 eetlepel
  • rode uien groot (ongeveer 220 g), in plakjes gesneden
    2
  • roomkaas
    75 g
    ricotta
  • gedroogde chilivlokken (volitelně)
    1 snuifje
  • zeezout plus extra naar smaak
    ½ theelepel
  • zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak
    ¼ theelepel
Koolsla
  • rode kool in stukken gesneden (4 cm)
    300 g
  • wortel in stukken gesneden (3 cm)
    50 g
  • knolselder in stukken gesneden (3 cm)
    100 g
  • rode appel (ongeveer 2), ontdaan van klokhuis en in vieren gesneden
    200 g
  • mayonaise
    60 g
  • volle yoghurt
    30 g
  • Dijon mosterd
    20 g
  • gemengde zaden geroosterd, om te bestrooien

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 803 mg
Protein 13 g
Kalorie 3038 kJ / 730 kcal
Tuk 47 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...