Rösti vodese à la Papet Vaudois

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1000 g di patate, a pasta gialla densa cotte e sbucciate, del giorno prima
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 2 ¼ cucchiaini di sale
  • 20 g di olio vegetale
  • 350 g di porri a fette (circa 1 cm)
  • 150 g di panna intera
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di acqua bollente

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 3684.5 mg
Protein 29.8 g
Kalorie 8632.6 kJ / 2063.2 kcal
Tuk 116.3 g
Vláknina 29.3 g
Nasycený tuk 61.2 g
Sacharidy 240.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...