Sanduíche de brioche com chantilly e coulis de framboesa

Sanduíche de brioche com chantilly e coulis de framboesa

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
4 doses

Suroviny

  • água
    310 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • açúcar
    190 g
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    510 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • framboesa
    400 g
  • natas c/ 35% de gordura
    500 g
  • açúcar em pó
    50 g
  • aroma de baunilha e manteiga
    1 c. chá de
  • pistácio picado
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1220.9 mg
Protein 19.5 g
Kalorie 5117.5 kJ / 1223.1 kcal
Tuk 50.8 g
Vláknina 11.5 g
Nasycený tuk 29.3 g
Sacharidy 175.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...