Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés

Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portion

Suroviny

  • 800 g de tomates cœur de bœuf (4 pièces de 200 g et 9 cm chacune)
  • 3 - 5 brins de persil frais
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 250 g de poivrons rouges coupées en morceaux (3 cm)
  • ½ c. à café de paprika, fumé, moulu
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté
  • ½ c. à café de piment en poudre
  • 1 c. à café de sel
  • 15 g de quinoa 4 minutes de temps de cuisson
  • 100 g mozarella râpée
  • 4 œufs
    4 œufs de caille
  • 3 - 4 pincées poivre moulu
  • 4 tranches de pain

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1008.8 mg
Protein 19.7 g
Kalorie 1662.9 kJ / 397.5 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 33.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...