Douceur de crème au kaki

Douceur de crème au kaki

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de lait demi-écrémé
  • 40 g d'édulcorant
  • 1 pincée de vanille en poudre
  • 4 g d'agar-agar
  • 230 g de kaki en morceaux
  • 50 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 75.9 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 1077.8 kJ / 257.6 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...