Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco

Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco

3.8 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

Le sorbet prosecco aux fraises
  • 50 g de sucre en poudre
  • 500 g de fraises surgelées
  • 100 g de vin pétillant, type prosecco
Les boules de noix de coco
  • 300 g de noix de coco déshydratée et râpée et un peu pour enrober
  • 1 c. à café d'huile de noix de coco
  • 100 g sirop d'agave
  • feuilles de menthe fraîche pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 21.8 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 1938.1 kJ / 463.2 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 9.9 g
Nasycený tuk 29.3 g
Sacharidy 40.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...