Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 300 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g água
- 6 gemas de ovo
- 50 g farinha tipo 55
- 200 g leite
- 200 g natas
- 6 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10 Std. 30 Min
Vitela tonnata
50 dk
Patê de cebola caramelizada e sálvia
10 Min
Soufflés de chocolate e laranja
45 dk
Cheesecake
4h 30min
Mousse de limão light
2sa 30 dk
Girafa torta
30 Min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Cheesecake de chocolate
4hod. 10min
Soufflé de chocolate
45 dk
Queijadinhas
40 dk
Mousse de framboesa e lima
5 menit