Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Papo-secos
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 7664 kJ / 159 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Baguetes
15h
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Vianinhas
14u.
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Massa-mãe
360 Std.
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão branco
15h