Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 270 g açúcar
- 200 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 100 g leite
- 75 g óleo
- 6 ovos
- 60 g sumo de limão (1 unid aprox.)
Cobertura de chocolate
- 400 g chocolate branco partido em pedaços
Mousse de limão
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 3 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 50 g açúcar
- 200 g chocolate branco partido em pedaços
- 150 g natas
- 150 g queijo-creme
- 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- 200 g framboesas
- 300 g chocolate branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2069.5 kJ / 494.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolacha gigante
4 godz. 15 min
Crepes soufflé
1 Std. 10 Min
Petit-fours de chocolate branco
3 Std. 30 Min
Petit-fours
48 Std.
Mil-folhas de café
35 Min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6h 25 min
Bolo gelado
8 Std. 30 Min
Concentrado de café
12 Std.
Sachertorte
1 Std. 50 Min
Baklava
1 Std. 20 Min
Quente e frio
8h
Mousse fresca de limão
2 Std. 10 Min