Pâte sauce crémeuse aux champignons et à la tomate

4.3 67 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan coupé en cubes (2 cm)
  • 150 g de lardons
  • 100 g de champignons frais en tranches
  • 350 g de tomates entières pelées au jus
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée d'épices à chili rouge séché
  • 300 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches typ Mafaldine
  • 5 feuilles de basilic frais déchirées en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 856.3 mg
Protein 20.8 g
Kalorie 2799.6 kJ / 669.1 kcal
Tuk 37.4 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 18.4 g
Sacharidy 62.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...