Chicons au jambon, gratinés au comté

Chicons au jambon, gratinés au comté

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 13hod.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 80 g de comté en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 900 g de chicons belges, (6 à 8 souches, selon la taille), enlever le coeur du chicon
  • 40 g de beurre, salé ou non salé en morceaux
  • 2 gousses d'ail pelées et germées
  • 40 g de farine de blé
  • 400 g de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • noix de muscade moulu selon votre goût
  • 6 - 8 tranches de jambon cuit

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 29 g
Kalorie 1695 kJ / 406 kcal
Tuk 22 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...