Dorayaki au chocolat

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 pièces

Suroviny

La ganache au chocolat
  • 150 g de chocolat noir en morceaux
  • 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pâte à Dorayaki
  • 2 œufs
  • 70 g de sucre en poudre
  • 10 g de miel
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de lait
  • 20 g de beurre doux fondu
  • huile neutre pour la cuisson

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 59.1 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 927.9 kJ / 221.8 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...