Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, en morceaux
- ½ c. à café de sel, et un peu pour la farce
- 50 g d'eau
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 2 poivrons, en lanières
- 2 tomates, en morceaux
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 10 olives noires dénoyautées, en petits morceaux
- 1 c. à café rase d'herbes de Provence déshydratées
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1sa 10 dk
Baklava doré
25h 25min
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1sa 10 dk
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 Std. 35 Min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1sa 25 dk
Chakchouka multicolore
35min
La pichade de Menton
4h
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Beignets de courgettes comme des acras
1 Std. 45 Min