Agneau et pommes de terre au romarin

Agneau et pommes de terre au romarin

4.1 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 1 ½ c. à café de sel
  • 800 g de gigot d'agneau désossé
  • 1 c. à café de poivre noir moulu
  • 20 g de romarin frais
  • 1100 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre petites ou coupées en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de paprika
  • 10 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 601.4 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 994.3 kJ / 237.7 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 38.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...