Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 601.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Purée mousseline
40 Min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Brandade d'effiloché d'agneau
3 Std. 30 Min
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
3 godz. 50 min
Nouilles aux œufs chinoises
1 Std.
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2 Std.
Omelette au cheddar à la truffe
30 Min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min