Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 601.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Sorbet au melon
10 Min
Poulet façon bourguignon
35min
Txilindron d'agneau
1u. 15min
Aumônières au poulet
1h 35min
Fricassée de poulet
55min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1h 5min