Agneau et pommes de terre au romarin
TM6

Agneau et pommes de terre au romarin

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 ½ c. à café de sel
  • 800 g de gigot d'agneau désossé
  • 1 c. à café de poivre noir moulu
  • 20 g de romarin frais
  • 1100 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de paprika
  • 10 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
994.3 kJ / 237.7 kcal
Protein
4.3 g
Sacharidy
38.8 g
Tuk
8 g
Nasycený tuk
1.2 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
601.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty