Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
450
g stewing steak, diced (2 cm)
nebo 450 g beef chuck steak, diced (2 cm) - 220 g lamb's kidneys, rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)
- 40 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 20 g tomato purée
- 80 g red wine
-
350
g beef stock
nebo 350 g vegetable stock
Pastry
- 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 125 g suet
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 165 g water, plus extra for sealing
- unsalted butter, for greasing
Steaming
- 2200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3387 kJ / 810 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 42.7 g
Alternativní recepty
Toad in the Hole
1h
Piccalilli
12sa 35 dk
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Duck and Pork Terrine
52h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Brandy Butter
10 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Red Onion Gravy
25 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h