Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 500 g mixed game cut in pieces (3 cm) (e.g. pheasant, partridge, duck)
- 500 g chicken, pheasant, partridge or pigeon breasts (or mixture)
- 120 g dried sour cherries
- 200 g port
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 juniper berries, crushed
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 90 g water
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g plain flour
Filling
- 250 g pork belly, boneless, skinless, cut in pieces (2 cm)
-
250
g smoked bacon, rind removed, cut in pieces
nebo 250 g pancetta, rind removed, cut in pieces - ½ tsp ground mace
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 egg, beaten, for glazing
Jelly Filling
- 250 g beef stock
- 3 gelatine leaves (or sufficient to set 250 g liquid), soaked in cold water for 5 minutes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2656 kJ / 635 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 31.6 g
Alternativní recepty
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Piccalilli
12sa 35 dk
Shortcrust pastry
5 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Bread Sauce
1h 25min
Cauliflower cheese
55 min
Ginger Flapjacks
1h 30 min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Bakewell Tart
1h 50 min
Lavender Shortbread
1h
Yorkshire Pudding
1h