Kompatibilní verze
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso originario
- 250 g di farina senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 78.6 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14h
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15 min